Український Національний Антивірус
Український Національний Антивірус Український Національний Антивірус Український Національний Антивірус
Український Національний Антивірус новости
Нові продукти(4)

Подii(12)

Уразливостi ПЗ(10)

Новi вiруси(91)

Новини центру(76)

Новини сайту(6)

Усi (199)





05.02.2004 Український Антивірусний Центр, розробник комплексних систем антивірусного захисту, повідомляє про початок трансляції новин у форматі RSS/XML.

    У зв'язку з останніми вірусними епідеміями, зокрема вірусу Novarg/Mydoom, стало зрозуміло, що пріоритетною задачею антивірусних компаній є не тільки виявлення шкідливих програм і занесення їх в бази, але і оперативне сповіщення користувачів про початок епідемії.

    Саме засоби масової інформації є тією зв'язуючою ланкою, яка дозволить користувачам в найкоротші терміни одержувати новини про вірусні епідемії. Фахівці Українського Антивірусного Центру вважають, що оперативне сповіщення користувачів про початок епідемій знизить в майбутньому масштаби розповсюдження вірусів у декілька разів.

    З цією метою Український Антивірусний Центр почав транслювати новини у форматі RSS/XML. RSS – це міжнародний формат, спеціально створений для трансляції даних з одного сайту на іншій. Завдяки використовуванню технології RSS новини про початок епідемії будуть опубліковані на сайтах новин вже через 10 хвилин після виявлення нових вірусів.

    Шевченко Євген, маркетинг-директор Українського Антивірусного Центру, відзначив: «Саме користувачі Інтернет найбільш схильні до вірусних атак, тому нашою першочерговою метою є сповіщення користувачів за допомогою ЗМІ про нові загрози, які виникатимуть в майбутньому. Нові віруси, вірусні епідемії, уразливості програмного забезпечення - ось основні теми, яким ми надаватимемо найбільшу увагу в наших новинах. «Хто попереджений – той озброєний» - саме так я б сформулював основну ідею трансляції наших новин.
    Мені приємно повідомити, що першим сайтом, який транслюватиме новини Українського Антивірусного Центру, став портал Яндекс. Сподіваюся, що, і інші онлайн-видання скористаються можливістю в найкоротші терміни інформувати своїх читачів про потенційні вірусні загрози».

    Інформацію про експортний файл Ви можете одержати тут.


головна - український антивірусний центр
© 1999-2005. Український Антивірусний Центр.
Український Національний Антивірус ®
Правила використання матеріалів сайту
Una-Center

Русский

English